Voor 12:00 uur besteld,
de volgende dag in huis!

Pesto Boerenkaasstengels

OKTOBER-
Maak zelf heerlijke kaasstengels van Boerenkaas Pesto

Recept voor 16 kaasstengels, te bereiden in 20 minuten.

Ingrediënten
Hier verkrijgbaar:
Boerenkaas Pesto 250 gram
Zelf toevoegen:
4 plakjes bladerdeeg
-1 ei

Bereidingswijze

Leg de plakjes bladerdeeg uit.
Snij deze in reepjes, 4 stuks per plakje bladerdeeg.
Leg de repen op een bakplaat met bakpapier.
Tik het ei los en meng het ei doorelkaar.
Smeer de repen nu in met het geklutste ei.
Prik met een vork wat gaatjes in de repen bladerdeeg.
Rasp de Boerenkaas Pesto en verdeel deze over de repen.
Bak de Pesto Boerenkaasstengels in 15 minuten op 200 graden.

Eet smakelijk!