Voor 12:00 uur besteld,
de volgende dag in huis!

-FEBRUARI/MAART-
Maak zelf Lidy’s Kaasfondue met dit recept. Voor dit heerlijke recept gebruiken we Boerenkaas Extra Belegen en Boeren Gatenkaas.

Recept voor 4 personen, te bereiden in 30 minuten.

Ingrediënten
Hier verkrijgbaar:
Boerenkaas Extra Belegen 400 gr
Boeren Gatenkaas 400 gr
Empordà droge witte wijn 375 ml
Zelf toevoegen:
-Knoflook 1 teentje
-Kirsch 1 scheutje
-Maïzena 2 el
-Peper en Zout

Bereidingswijze
Laat de kazen op kamertemperatuur komen en rasp deze vervolgens.
Wrijf je pan in met een geplet knoflookteentje.
Zet de pan op een klein vuurtje en voeg de wijn toe. (niet laten koken)
Voeg een klein gedeelte van de geraspte kaas toe en start met roeren. (niet laten koken)
Voeg vervolgens steeds in delen de kaas toe in de pan.
Los de maïzena op een klein kommetje met water en voeg dit toe.
Voeg nu naar smaak een klein scheutje kirsch toe aan de kaasfondue.
Maak het geheel nu af met peper en zout.

De perfecte toevoeging aan Lidy’s Kaasfodue:
Fondue Set Zwart

 

 

 

 

Eet Lidy’s Kaasfondue met
-Stokbrood en/of ciabatta
-Groenten (wortel/paprika/bleekselderij)
-Ananas
-Salami worstje