Voor 12:00 uur besteld,
de volgende dag in huis!

Kaassouflé Italiaanse kruiden

Maak zelf dit heerlijke tussendoortje; een Kaassouflé Italiaanse kruiden.

Recept voor 1 persoon, te bereiden in 10 minuten.

We maken de kaassouflé met de Boerenkaas Italiaanse kruiden, maar je kunt dit natuurlijk
met alles soorten kaas maken.

Ingrediënten
Hier verkrijgbaar:
Boerenkaas Italiaanse kruiden 350 gram
Zelf toevoegen:
-4 ontdooide plakken bladerdeeg
-Paneermeel
-1 ei

Bereidingswijze
Snijdt 4 stukken kaas van +/- 1 cm dik, en +/- 8 x 4.
Leg de kaas op de plakken bladerdeeg.
Klop het ei los.
Smeer de randen van het bladerdeeg in met het ei.
Vouw het bladerdeeg over het plakje kaas heen.
Druk de randen goed aan en haal vervolgens de souflé door  het losgeklopte ei heen.
Leg vervolgens de souflé in een bord met paneermeel.
Zorg ervoor dat de souflé compleet bedekt is.
Frituur de soouflé 4 min op 180 graden.

Je heerlijke tussendorotje is nu klaar, eet smakelijk.
Pas op, de gesmolten kaas is erg heet.